Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας και να προμηθευτείτε τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικώς (24/7 μέσω του info@getall.gr ή Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00 στο 2310 953 200), όπου εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας μας και για τη μορφή συνεργασίας που μπορούμε να αναπτύξουμε μεταξύ μας σε επίπεδο χονδρικής πώλησης ή πάλι μπορείτε να πλοηγηθείτε στο αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας μας όπου αναλυτικά περιγράφεται η διαδικασία της χονδρικής πώλησης και οι όροι που ισχύουν για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας για όλους τους δυνητικούς πελάτες και ενδιαφερόμενους.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΣ:

ΣΠΙΤΙ – ΚΗΠΟΣ

ΚΟΥΖΙΝΑ – GOURMET

ΥΓΕΙΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ

ΑΡΩΜΑΤΑ – ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΜΟΔΑ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΡΕΦΙΚΑ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ

ΑΝΑΨΥΧΗ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – FITNESS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Εξυπηρετούμε όλα τα κανάλια διανομής, σύγχρονα & παραδοσιακά, όπως:

-Online καταστήματα e shops

-Φυσικά καταστήματα και διανομείς

-Καταστήματα με είδη δώρων

-Καταστήματα με εποχικά είδη

-Επιχειρηματικά Δώρα

Α. Πώς Παραγγέλνετε

Όλα τα προϊόντα υπάρχουν πάντα σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας.

Οι εκπτώσεις για την χονδρική πώληση είναι της τάξεως του 10% για παραγγελίες άνω των 300€, ενώ τα προϊόντα συνοδεύονται με φωτογραφίες, κωδικούς, τιμές, περιγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά και φτάνουν σε σας εγκαίρως με το που θα ολοκληρώσετε την αγορά σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1) Τηλεφωνικά: 2310 – 953200 & 2310 – 953202

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί τηλεφωνικά, εάν το επιθυμείτε, να καταγράψει τους κωδικούς και τις ποσότητες που έχετε επιλέξει, να απαντήσει πιθανόν στα σχόλιά σας καθώς και να λύσει άμεσα οποιαδήποτε απορία σας. Εάν θέλετε να τοποθετήσετε παραγγελία αξίας 300€ τότε σας παραχωρείται η ανάλογη έκπτωση της τάξεως του 10% και μπορείτε κατόπιν να συμφωνήσετε από κοινού τον τρόπο πληρωμής και αποστολής των προϊόντων.

2) Φάξ: 2310 – 953203

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας όπως: (Επωνυμία, ΑΦΜ, Τηλέφωνο).

Συμπληρώνετε τους κωδικούς και την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει και μας τα στέλνετε στο φαξ.

Το τμήμα παραγγελιών επιβεβαιώνει προσεκτικά τους κωδικούς σας και στη συνέχεια επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικώς για να σας γνωστοποιήσει το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας. Δηλαδή εάν έχετε τοποθετήσει παραγγελία αξίας 300€ να σας παραχωρήσει την ανάλογη έκπτωση της τάξεως του 10% και να συμφωνήσετε από κοινού τον τρόπο πληρωμής και αποστολής των προϊόντων.

3) e-mail: ( info@getall.gr )

Επιλέγετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν απευθείας από την ιστοσελίδα μας www.getall.gr

Μας στέλνετε email στο info@getall.gr με τους κωδικούς και την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει, καθώς και τα στοιχεία σας (Επωνυμία, ΑΦΜ, Τηλέφωνο).

Το τμήμα εξυπηρέτησης παραγγελιών επιβεβαιώνει προσεκτικά τη διαθεσιμότητα των κωδικών σας και στη συνέχεια επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικώς για να σας γνωστοποιήσει το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας καθώς και για την υπόλοιπη διαδικασία. Η παραγγελία πρέπει να είναι ύψους 300€ για να εφαρμοστεί και η έκπτωση του 10%.

Β. Τρόποι Πληρωμής

1) Με μετρητά στα γραφεία μας

Πληρωμή στα γραφεία της εταιρείας Καπετάν Άγρα 5 & Δαγκλή Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

2) Αντικαταβολή μετρητών στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της εταιρείας μας.

Εξουσιοδοτούμε το συνεργαζόμενο courier της επιλογής μας να παραλάβει τη παραγγελία σας και ταυτοχρόνως να εξοφλήσει το αντίστοιχο τιμολόγιο για λογαριασμό μας από τον χώρο σας.

3) Κατάθεση μετρητών σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς (Προσοχή: με αιτιολογία πάντα την επωνυμία σας):

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR9601715590006559135940681

Δικαιούχος: FOTONE Μ.ΕΠΕ

EUROBANK:

IBAN: GR9502604570000120200067745

Δικαιούχος: FOTONE Μ.ΕΠΕ

 

 

4) Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

– Η Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα γίνεται δεκτή, υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, κατά τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

5) Πληρωμή μέσω PAYPAL

Γ. Τρόποι Αποστολής

Η παραγγελία σας συσκευάζεται προσεκτικά και με ασφάλεια από το «τμήμα παραγγελιών» της εταιρείας μας.

ΑΘΗΝΑ:

Η διανομή πραγματοποιείται από τα αντίστοιχα πρακτορεία μεταφορών (χρέωση πελάτη).

Εναλλακτικά παραγγελίες μπορούν επίσης να αποσταλούν με το συνεργαζόμενο courier (εντολή και χρέωση πελάτη).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Οι παραγγελίες μπορούν να σταλούν με το συνεργαζόμενο courier της εταιρείας μας αλλά με εντολή και χρέωση του πελάτη ή να παραληφθούν από το κατάστημά μας Καπετάν Άγρα 5 & Δαγκλή Τριανδρία Θεσσαλονίκης

ΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ:

Η διανομή πραγματοποιείται από τα αντίστοιχα πρακτορεία μεταφορών (χρέωση πελάτη).

Εναλλακτικά παραγγελίες μπορούν επίσης να αποσταλούν με το συνεργαζόμενο courier (εντολή και χρέωση πελάτη).

Δ. Πρακτορεία Μεταφορών

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε κάποιο πρακτορείο, μπορείτε να δείτε μια μεγάλη λίστα από πρακτορεία που συλλέξαμε, προκειμένου να σας βοηθήσουμε, εδώ. Να σημειωθεί ότι αυτή η λίστα έγινε προς δική σας διευκόλυνση, και η εταιρεία μας δεν έχει καμία ανάμιξη και ευθύνη ως προς τη συνεργασία σας με το οποιοδήποτε πρακτορείο περιέχει.

Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι τα πρακτορεία μεταφορών χρεώνουν συνήθως ανά κιβώτιο, για αυτό κι εμείς κατά τη συσκευασία της παραγγελίας σας προσπαθούμε να τη συσκευάσουμε σε όσο το δυνατόν λιγότερα κιβώτια, λαμβάνοντας όμως πάντα υπόψη τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων σας. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να καλέσετε το πρακτορείο που επιλέξατε, προκειμένου να σας δώσουν μια αίσθηση για τις χρεώσεις τους και το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων.

Ε. Χρόνος Εκτέλεσης

Ανεξαρτήτως της περιοχής αποστολής της παραγγελίας σας (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Λοιπή Επικράτεια – Νήσοι – Απομακρυσμένες περιοχές) απαιτείται τουλάχιστον (1) μια εβδομάδα (7 ημέρες) για να παραλάβετε τα είδη σας από τη στιγμή που θα εξοφληθεί η παραγγελία σας.