1. Στα «ράφια» του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε πάνω από 30.000 κωδικούς σε ποικιλία ειδών & προϊόντων.

2. Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών, που εμφανίζεται κεντρικά στην οθόνη σας. Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν μέσα από εύκολη αναζήτηση και πλοήγηση.

3. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», το πεδίο που βρίσκεται στην κεντρική μας σελίδα και που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

4. Η ιστοσελίδα μας κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

5. Παρ’ όλα αυτά το εκπαιδευμένο και πρόθυμο προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο κατά τις ώρες λειτουργίας της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (10:00-18:00, Δευτέρα-Παρασκευή) αλλά και 24/7 μέσω e-mail να είναι κοντά σας και να αντιμετωπίσει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα όποιο πρόβλημα ή παρεξήγηση προκύψει.

6. Η νομοθεσία και η τήρηση των κανόνων είναι βασική μας προτεραιότητα και αρχή μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από τις διαδικτυακές τους αγορές. Παρ’ όλα αυτά για κάθε πρόβλημά σας σχετικά με την όποια συνεργασία μπορεί να έχουμε αναπτύξει μπορείτε και γραπτώς να στέλνετε τις απορίες, παράπονα, ερωτήματα σας και εντός 24 ωρών θα έχετε λάβει έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση συμβατή με τις αξίες που μας διέπουν ως επιχείρηση αλλά και με την κείμενη νομοθεσία που διέπει τους όρους λειτουργίας μας.

7. Λόγω της επιβολής των  capital control, σε κάποιες μεμωνομένες περιπτώσεις αγορών  ή συναλλαγών κάποια από τις παραγγελίες υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να καθυστερήσει 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες πλέον του συνηθισμένου χρόνου που περιγράφεται μέσα στην ιστοσελίδα μας ως προς τις παραδόσεις των αγορασμένων προιόντων. Εκπρόσωπός μας λοιπόν σε τέτοια περίπτωση θα επικοινωνήσει έγκαιρα με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή για να ενημερώσει για την πιθανή αργοπορία και το πόσες ημέρες αυτή θα διαρκέσει εάν τυχόν ξεπεράσει τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης. Με τη λήξη επιβολής ελέγχου κίνησης των κεφαλαίων θα επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα ως προς τους χρόνους παράδοσης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση αλλά και που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας για να υλοποιήσετε τις αγορές σας.