Το www.getall.gr είναι η νέα online δραστηριότητα της εταιρείας Fotone Adv. και αποτελεί ένα νέο e-shop για καταναλωτές από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγαπούν τα πρωτότυπα προϊόντα για το σπίτι, τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, τη μόδα, την ομορφιά, το lifestyle και την τεχνολογία και παθιάζονται με το να ανακαλύπτουν καθημερινά νέα προϊόντα από επώνυμα brands και όχι μόνο.

Η ιστοσελίδα κάθε εβδομάδα παρουσιάζει προϊόντα από τα καλύτερα brands της αγοράς σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες που ήδη αναφέρθηκαν αλλά και σε είδη ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και είδη οικιακής χρήσης πάντα από αυθεντικές μάρκες αλλά και διάφορα άλλα είδη όπως έξυπνα και χρηστικά gadgets για όλους και όλες τις ηλικίες και χώρους ( σπίτι, αυτοκίνητο, εξοχικό, διακοπές κ.α. ) Προτεραιότητα του www.getall.gr είναι να παρέχει στους επισκέπτες του ευκολία στην αγορά, ασφάλεια στις συναλλαγές, αλλά και ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές τιμές!

Κάνοντας εγγραφή στο www.getall.gr θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα σε ενημερωτικό newsletter όλες τις νέες προτάσεις μας για νέα είδη, προϊόντα και αγορές.

 

«Ο ιστότοπος www.getall.gr και η εταιρία FOTONE (ΦΟΤΟΝΕ) ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» δεν αποτελούν τμήμα του δικτύου επιλεκτικής διανομής της εταιρίας LOREAL Hellas και εν γένει του ομίλου L’ OREAL, ούτε συνδέονται συμβατικά με τον όμιλο L’ OREAL. Τα προϊόντα που εκτίθενται στον ιστότοπο αποτελούν γνήσια προϊόντα άριστης ποιότητας και δεν έχουν υποστεί αλλοίωση ή ανασυσκευασία.»

 

FOTONE ADV.

Καπετάν Άγρα 5,

55337 Τριανδρία,

Θεσσαλονίκη.

Tel: 0030 – 2310 – 953200

Email : info@getall.gr

Αρ. ΓΕΜΗ: 43390506000