Μη κατηγοριοποιημένο

Η κίτρινη σκιά είναι νέα τάση και ταυτόχρονα τολμηρή επιλογή!

Το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2018 το μπλε μακιγιάζ ήταν το απόλυτο trend σε όλους τους οίκους μόδας, με επίσημη ονομασία «Ultra Violet». Φυσικά, λατρεύουμε όλες τις αποχρώσεις του ροζ και δεν ξεχνάμε τα κλασικά μπεζ και καφέ, υπάρχει όμως ένα νέο trending color makeup που έχει εμφανιστεί την Άνοιξη του 2018 και είναι η φωτεινότερη και πιο απροσδόκητη απόχρωση όλων αυτών. Και ναι, μιλάμε για το κίτρινο!

Το κίτρινο μπορεί εύκολα να είναι το χρώμα το οποίο αγνοούμε οι περισσότεροι, κυρίως όσον αφορά τις χρωματικές παλέτες προϊόντων μακιγιάζ για τα μάτια. Ακόμα και όσες από εμάς επιλέγουμε έντονες αποχρώσεις για το μακιγιάζ μας, το κίτρινο είναι μία απόχρωση που τείνουμε να προσπερνάμε, εστιάζοντας αντ’ αυτού σε πράσινες, πορτοκαλί ή ακόμα και κόκκινες αποχρώσεις. Ξαφνικά, όλα αυτά έχουν αλλάξει. Ίσως επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει, ίσως επειδή έχουμε βαρεθεί τις καφέ αποχρώσεις, αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως το κίτρινο έχει απογειωθεί στην πλατφόρμα του Instagram. Επιπλέον, η Maybelline πρόκειται να προωθήσει την παλέτα μακιγιάζ “Lemonade Craze Palette” και η Kylie Jenner κυκλοφόρησε μια συλλογή “Kylie Cosmetics” που παρουσιάζει μια σκανδαλώδη κίτρινη σκιά ματιών στο Eye of the Storm Kyshadow Palette. Σύμπτωση; Δεν νομίζουμε!

Το κίτρινο είναι εδώ και ήρθε η ώρα να το αγκαλιάσουμε. Ξέρουμε πως είναι φωτεινό, αλλά αυτή είναι η διαφορά του. Είτε επιλέξετε μια ηλιόλουστη λεμονί απόχρωση ή κάτι πιο ήπιο, όπως μουσταρδί και χρυσό, μπορεί να φωτίσει το πρόσωπο σας πιο γρήγορα από ένα ανοιχτό concealer ή ένα πραγματικά καλό κόκκινο κραγιόν. Εσείς είστε έτοιμες να αγκαλιάσετε τον ήλιο;

Makeup Look Idea: Συνδυάστε το με μάσκαρα και μία έντονη γραμμή eyeliner, στις ρίζες των βλεφάρων.


Εμείς σου προτείνουμε: