Schwarzkopf Spray Προσωρινής Κάλυψης Root Retoucher Ξανθό Σκούρο Schwarzkopf (120ml)

8.17

Θέλετε να βελτιώσετε το look και να αναδείξετε την ομορφιά σας? Τότε το προϊόν Σπρέι Αναζωογóνησης της Ρίζας Root Retoucher Syoss Ξανθό (120 ml) θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας! Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Syoss και άλλων αξεσουάρ κομμωτικής από 100% αυθεντικές μάρκες.Φύλο: ΓυναίκαΓια άνδρες και γυναίκεςΧωρητικότητα: 120 mlΤύπος: Ξανθό

Σε απόθεμα

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν, κερδίζεις 7 πόντους!
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης : 4 εώς 8 εργάσιμες ημέρες παράδοση Κωδικός προϊόντος: NVA6289573EAN: 8410436289573 Κατηγορίες: , ,
Περιγραφή

Η βαφή μαλλιών Schwarzkopf Spray Προσωρινής Κάλυψης Root Retoucher είναι η ιδανική λύση για να δώσετε ένα φρέσκο και λαμπερό χρώμα στα μαλλιά σας σε λίγα λεπτά. Ανακαλύψτε την ευκολία της εφαρμογής της προσθέτοντας λάμψη και φωτεινότητα στα μαλλιά σας με το ξανθό σκούρο χρώμα της.

Η Schwarzkopf Root Retoucher προσφέρει προσωρινή κάλυψη των ριζών με μια ειδική σύνθεση που δεν περιέχει αμμωνία και οξειδωτικά, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο. Η ελαφριά σύνθεση του spray επιτρέπει την ομοιόμορφη εφαρμογή χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή να βαραίνει τα μαλλιά.

Η βαφή μαλλιών είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να αναδείξετε το στυλ σας. Επιλέξτε το Schwarzkopf Root Retoucher για να αποκτήσετε ένα λαμπερό χρώμα στα μαλλιά σας χωρίς τον κίνδυνο της βλάβης που προκαλούν οι παραδοσιακές βαφές μαλλιών.

Δοκιμάστε την Schwarzkopf Spray Προσωρινής Κάλυψης Root Retoucher για ένα άμεσο αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει και θα αναδείξει την ομορφιά των μαλλιών σας με μια απλή κίνηση. Ανανεώστε το χρώμα σας και απολαύστε μια φρέσκια εμφάνιση κάθε φορά που το χρειάζεστε.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος 0.106 κ.
Διαστάσεις 5.5 × 4 × 15.5 cm
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Schwarzkopf Spray Προσωρινής Κάλυψης Root Retoucher Ξανθό Σκούρο Schwarzkopf (120ml)”